VELKOMMEN HOS COOL BOTTLE

Cool Bottle

Vi er et hold dedikeret til at reducere det menneskelige klimaaftryk. Ved at udvikle Cool Bottle prøver vi aktivt at spare jorden for en del af de over 300 tons engangsplast, der hvert år bliver produceret på verdensplan. Hvis vi kan gøre bare en lille forskel i dette store regnestykke, håber vi at kunne inspirere flere til at gøre det samme, så vi sammen kan standse klimaforandringerne.

Vores flasker hjælper dog ikke kun klimaet, de hjælper også dig. Almindelige plastikflasker indeholder ofte kemikaliet BPA, der er kræftfremkaldende. Det vil vi sætte en stopper for og derfor er der ingen skadelige kemikalier i vores flasker, da de er produceret i 100 % rustfrit stål. På den måde kan både du og din familie føle jer sikre hvergang i bruger jeres Cool Bottle og det kan i gøre igen og igen.. og igen.

Mission

Cool Bottle brandet og cool-bottle.com er ejet af virksomheden Löwenstein E-commerce som hører hjemme i Danmark. Vores virksomhed blev grundlagt med en vision om, at det skal være både nemt og sikkert at handle lækre varer i høj kvalitet på nettet. Desuden vil vi sikre at vores virksomhed er så Co2-neutral som muligt ved at lave flere forskellige tiltag, såsom at undgå brugen af engangsplast i vores forretning. Cool-bottle.com er vores første butik og vi håber i vil hjælpe os med at gro vores virksomhed, så vi kan hjælpe til i klimakampen!

flaskeisand