Hvad er den bedste vandflaske?

Der findes mange forskellige typer af drikkeflasker. Engangsflasker, sportsflasker, shakere, termoflasker og mange flere. Hvad alle flaskerne har til fælles er, at de kan indeholde dine drikkevare. Nogle flasker har flere forskellige funktioner og anvendelser. Shakere kan bruges både til proteinshakes, men de kan også bruges som almindelige drikkedunkke. Sportsflasker er gode hvis du er på farten og har brug for en drikketud, der gør det let at slukke tørsten.

Termoflasker som Cool Bottle har også mange anvendelsesmuligheder og kan bruges i stortset alle sammenhænge, hvor du ønsker at have drikke med dig. Det som gør termoflasker som Cool Bottle unikke, er deres evne til, at holde dine kolde drikke kolde i 24 timer og dine varme drikke varme i 12 timer. Det betyder at uanset om du er til varm morgenkaffe, eller læskende sommerdrikke, kan du være sikker på, at du kan nyde dem hele dagen.

Træning
I fitnesscentre er der mange, der anvender shakere som deres drikkedunk, men det betyder, at deres vand kun er koldt i kort tid. Nogen benytter shakere fordi de tilsætter forskellige præstationsfremmende ingredienser, såsom aminosyre. Disse skal shakes og giver behov for en drikkedunk med denne funktion. Alle dem der dog ikke har behov for en shaker, vil have større glæde af at bruge Cool Bottle til deres træning.

Under cardiotræning, som cyckling, løb eller roning kan det være en fordel at have en drikketud, så man let og ubesværligt kan drikke af sin flaske. Cool Bottle fås desværre ikke med drikketud i øjeblikket, men vi har låg med drikketud i tankerne til fremtiden. Derfor vil den optimale flaske til træning, hvor det vigtigste er hvor let man kan komme til drikkevaren være, være en drikkedunk med hældetud. Det er selvfølgelig også vigtigt at denne dunk er BPA-fri og hvis den er produceret i plast, bliver skiftet ud efter foreskrifterne, der som oftest findes på flaskerne.

Det afhænger altså af hvilken form for træning du udøver, hvilken trænings drikkedunk, der passer bedst til dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.